Restaurant Ambiance

Despre noi

. . . .

Proiectul a pornit de la un vis al membrilor unei familii valcene de a oferi comunitatii o locatie ideala pentru prânzuri delicioase, cine rafinate și ocazii speciale.

In momentul in care pasesti in incinta locatiei te vei simti inconjurat de o oaza de verdeata, o atmosferă calda și prietenoasa, dar in acelasi timp eleganta datorita amenajarii si design-ului interior, a preparatelor culinare, a vinurilor alese si a deserturilor delicioase. Atat dimineata, la micul dejun sau cafea, la un pranz alaturi de familie si prieteni sau seara, la o masa de afaceri sau o cina romantica, restaurantul Ambiance este locatia care te face sa iti doresti sa stai, sa savurezi, sa te bucuri de fiecare moment si fiecare preparat.

Adoram cafeaua, suntem pasionati de bauturile rafinate, cautam in permanenta sa ne surprindem clientii cu preparate proaspete, delicioase si de calitate.

Pentru ca ne-am dorit, pentru ca vrem, pentru ca trebuie, pentru ca am muncit, am reusit! Astfel a aparut restaurantul Ambiance, spatiul in care oferim o experienta culinara de neuitat, unde în fiecare zi se impletesc aromele si gusturile copilariei cu cele ale unor preparate de fine-dinning, sau preparate din bucataria internationala. Ca experienta sa fie completa puteti alege dintr-o lista atent selectionata de spumante si vinuri sau puteti savura cocktail-uri si preparate de bar unice! Toate acestea alaturi de parteneri puternici, care s-au implicat activ alaturi de echipa noastra pentru a aduce cu adevarat acel CEVA IN PLUS in acest domeniu! Va multumim si va asteptam!

Echipa Restaurant Ambiance

Restaurant Ambiance

Meniu

. . . .

Restaurant Ambiance

Evenimente

. . . .

Iubim evenimentele! Fiecare dintre noi le iubeste, chiar daca diferit. Fiecare ne dorim sa ne bucuram alaturi de cei dragi de momentele minunate din vietile noastre. Dar pentru a avea un eveniment reusit avem nevoie de o locatie pe masura si de o echipa gata sa asculte preferintele noastre si sa ne indeplineasca cu atentie dorintele. Echipa noastra este pregatita sa va consilieze in alegerea optima a meniurilor de preparate culinare si a celor de bauturi pentru a avea parte de un eveniment reusit, fie ca este vorba de o aniversare, petrecere privata sau corporate. Oferim alaturi de parteneri, servicii complete de decorare, candy bar, baloane, fotografie eveniment, programe muzicale personalizate, formatii LIVE si DJ.